Érdekes Fehérvár

Az első bejegyzés

2018. május 17. - Rolf Singer

Üdvözlet minden idetévedőnek!

Hogy ki vagyok? Az egyáltalán nem érdekes. Mondhatni irreleváns. A blogomat azért indítom, hogy összegyűjtsem azokat a dolgokat a szülővárosomból, melyeket érdekesnek találok, és remélhetőleg nem csak én... Legyen szó falfirkákról, furcsa műalkotásokról vagy bármiféle rejtett üzenetekről. Nyitva tartom a szemem, így észreveszek olyan érdekességeket, amelyek mellett mások akár napokon, heteken vagy hónapokon keresztül elsétálnak. Bejegyzéseim tömörek és lényegre törőek lesznek, mentesek mindenféle felesleges körítéstől.

erdekxxx2.jpg

Ha ez a kis bemutatkozó szösszenet felkeltette az érdeklődésed, akkor kövesd a blogot!

Rolf Singer

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesfehervar.blog.hu/api/trackback/id/tr2413965822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Első mohikán 2018.06.15. 04:23:06

Béke-téri játszótéren és a park környező fáin műanyag, színes pillangók, énekesmadarak, manók -kezükben szerszámokkal- figyelik a kisgyerekeket, kocogókat, arra járókat. Egy-két éve kerültek a fákra, némelyiket már megrongálták a gyerekek, de a többségük még ott van. Érdemes megkeresni őket, a játszótéri gyerkőcök/anyukák segíteni fognak! :-)
süti beállítások módosítása