Érdekes Fehérvár

Furcsa tábla furcsa helyen

2018. július 08. - Rolf Singer

Ha az ember a Zöldfa téren kíván átvágni a Sarló utcából, akkor a lebetonozott ösvény előtt lévő panelház sarkánál a térre való behajtást gátló kőoszlopokba botolhat. A ház és a házhoz legközelebbi oszlop között egy mozgássérült parkolót jelző KRESZ-tábla emelkedik ki a betonfelületből, csakhogy a tábla fejjel lefelé mutatja a jól ismert ábrát. Ahol pedig elvileg parkolónak kéne lenni, ott most sárga csíkozás jelzi, hogy bizony tilos ottfelejteni a gépjárművet.

uj_mappa41.jpg

A Google térkép 2014-ben készült homályos képei szerint évekkel ezelőtt még lehetett oda parkírozni, és a figura is normálisan "állt". Érdekes, hogy a táblát a körülmények megváltozása után nem eltávolították, hanem inkább megfordították. Szerintem ez semmiképp sem tekinthető bevett gyakorlatnak.

Rolf Singer

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesfehervar.blog.hu/api/trackback/id/tr5214100391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása